BCR Leasing devine BCR Leasing IFN si isi modifica strategia de extindere

Adunarea Generala a Actionarilor BCR Leasing va discuta, in sedinta din 20 iulie, schimbarea denumirii societatii in BCR Leasing IFN (Institutie Financiara Nebancara) si modificarea strategiei de extindere teritoriala, a anuntat compania intr-un comunicat publicat, joi, in Monitorului Oficial consultat de NewsIn.

"In cadrul oricarei forme de publicitate, document oficial, facturi, contract sau orice alte asemenea documente, denumirea societatii va fi urmata de initialele IFN S.A., de capitalul social, de numarul de inmatriculare inscris in Registrul Comertului si codul unic de inregistrare", se spune in informarea trimisa Monitorului Oficial.

BCR Leasing va renunta la infiintarea de noi agentii teritoriale in judetele Salaj, Vaslui, Alba, Caras-Severin si Covasna si ca deschide, in schimb, agentii teritoriale in judetele Bistrita-Nasaud, Satu-Mare, Tulcea si in Bucuresti, se mai spune in informare.

In primele patru luni ale anului 2006, BCR Leasing a inregistrat o valoare a bunurilor finantate de peste 78 de milioane de euro. Cifra reprezinta o crestere de peste 26% a vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea totala a contractelor incheiate in intervalul ianuarie-aprilie 2006 a fost de aprox. 95 de milioane de euro.

BCR Leasing atinsese, in 2005, o cota de piata de 11% si un volum total al finantarilor de peste 235 de milioane de euro. in privinta ponderilor fiecarui sector specific, portofoliul companiei se prezinta astfel: 67% autoturisme, inclusiv flote, 15% vehicule comerciale, 16% echipamente si utilaje industriale si 2% leasing imobiliar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri