Banca Comerciala Romana (BCR) inaugureaza astazi prima cafenea bancara din Sibiu, cunoscuta ca BCR - Café. Noul Café beneficiaza de o pozitionare excelenta, chiar in centrul municipiului, in zona pietonala, ceea ce ii confera un avantaj deosebit pentru organizarea intalnirilor intre oamenii de afaceri.

„Inaugurarea, astazi, de catre BCR, a primei cafenele bancare din judetul Sibiu contribuie, alaturi de celelalte 10 unitati BCR deschise pana acum la nivelul intregului judet, la consolidarea pozitiei BCR de lider al sistemului bancar romanesc. Continuam sa dovedim ca suntem inovatori si cautam in permanenta sa ne diversificam portofoliul de produse si servicii bancare, precum si sa dezvoltam concepte noi de abordare a relatiei cu clientii”,, a declarat Ligia Marian, director executiv al Sucursalei Judetene BCR Sibiu.

Aceasta este cea de a doua cafenea bancara deschisa de BCR impreuna cu operatorul Turabo Café dupa cea inaugurata in Capitala, la sfarsitul anului trecut, langa Agentia BCR Romana.

“ Pe langa tranzactiile bancare clasice, oamenii de afaceri si populatia pot beneficia, in acelasi loc, si de consultanta si servicii de specialitate din partea subsidiarelor noastre BCR Asigurari si BCR Leasing. In acelasi timp, aici implementam si conceptul modern de self-banking. Intr-un spatiu separat, clientii vor beneficia de servicii bancare automate, 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe saptamana”, a adaugat Ligia Marian.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »