BRD a scazut dobanzile la creditele de nevoi personale acordate in cadrul promotiei de primavara, care se desfasoara pana in data de 4 mai, cu 0,16 puncte procentuale. Astfel, dobanda anuala efectiva (DAE) poate ajunge aproape de 10%, in cazul domicilierii veniturilor.

Dobanda fixa standard oferita de banca este de 10% (8,90% in cazul clientilor cu venituri domiciliate la BRD), iar comisioanele de analiza a dosarului si de administrare lunara sunt 0.

Pentru un credit de 15.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, Dobanda Anuala Efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si celelalte costuri legate de finantare) este, pana la sfarsitul promotiei, de 10,45% (in cazul domicilierii veniturilor la BRD) sau de 11,66% (fara domicilierea veniturilor), in scadere cu 0,16 puncte procentuale fata de nivelurile anterioare.

Solicitantii de credit care opteaza pentru domicilierea veniturilor la BRD vor primi, in cadrul campaniei, un Gift Card in valoare de 100 lei, daca valoarea creditului este mai mica sau egala cu 10.000 lei, de 150 lei daca valoarea imprumutului este cuprinsa intre 10.001 si 20.000 lei sau de 200 lei, daca valoarea finantarii depaseste 20.001 lei.

Oferta marilor banci in...
Citeste si: Oferta marilor banci la creditele de nevoi personale


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Unde gasesti cele mai ieftine credite de nevoi personale fara ipoteca