Casa de brokeraj Intercapital Invest a lansat in aceasta saptamana varianta in limba engleza a sistemului de tranzactionare online ktrade.ro, facilitand astfel utilizarea acestui tip de tranzactii de catre clientii straini ai societatii. Sistemul permite urmariea situatiei contului, a portofoliului si a soldului de numerar prin intermediul internetului. Prin acest sistem, clientii pot introduce si confirma ordine in timp real folosind un browser web.

Lansarea versiunii in engleza a ktrade.ro face parte dintr-un program mai amplu de prezentare a serviciilor si proiectelor firmei catre investitorii din afara Romaniei. Pana acum acest program s-a concretizat prin prezentarea in limba engleza a site-ului casei de brokeraj, a sistemului Intercapital Start si a rapoartelor de analiza elaborate de companie.

"Prin acest sistem, care este varianta tradusa a versiunii existente deja, clientii nostrii straini isi vor putea urmari mai usor conturile si portofoliile", a declarat pentru NewsIn, Mihai Piscan, responsabilul departamentului de tranzactionare al Intercapital Invest.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
De unde a pornit Jack Ma imperiul Alibaba