Aproximativ 90% din populatia Romaniei se confrunta cu probleme stomatologice, iar 55% dintre copiii sub 14 ani au probleme de acest tip, a declarat, luni, directorul de produs al Omniasig Asigurari de Viata, Alon Schifter, intr-o conferinta de presa.

"Tratamentele stomatologice fac parte din randul celor mai scumpe servicii medicale de pe piata si, tocmai de aceea, este dificila achitarea lor in absenta unei polite de asigurare", a afirmat Alon Schifter.

Omniasig Asigurari de Viata ofera produsul de asigurare stomatologica Dental Care, pentru care valoarea primei anuale de asigurare variaza intre 24 si 144 de euro, in functie de numarul de servicii medicale stomatologice acoperite de polita de asigurare, a mai spus Alon Schifter, citat de NewsIn.

"Produsul de asigurare stomatologica Dental Care este disponibil de trei ani in portofoliul Omniasig Asigurari de Viata", a declarat Schifter. "Daca la sfarsitul anului 2005 aveam un numar de 1.500 de contracte semnate pentru acest produs, dupa primele sase luni din 2006 am atins un numar de aproape 4000 de contracte pentru asigurarea stomatologica Dental Care, pentru care s-au incasat prime de asigurare de aproximativ 65.000 de dolari", a mai spus Schifter.

"Estimam ca, pana la sfarsitul anului 2006, vom avea intre 6.000 si 7.000 de contracte semnate pentru asigurarea stomatologica Dental Care", a adaugat Alon Schifter.

"Cele mai multe solicitari din partea clientilor le-am avut la procedurile de detartraj si de obturatie fizionomica", a mai spus Schifter. "incepand cu anul viitor, polita de asigurare stomatologica a Omniasig Asigurari de Viata va acoperi si tratamentele protetice solicitate de clienti", a declarat Alon Schifter.

Compania de asigurari Omniasig Asigurari de Viata si-a majorat capitalul social, de la 8,1 milioane de lei noi la 16,2 milioane de lei noi, a anuntat, luni, directorul general al Omniasig Asigurari de Viata, Fanel Plopeanu.

Omniasig Asigurari de Viata a subscris, in primele trei luni ale anului 2006, prime brute in valoare de 10,76 milioane de lei noi.

Omniasig Asigurari de Viata este subsidiara a companiei austriece Vienna Insurance Group, care detine 50% din actiunile societatii Omniasig Asigurari de Viata. Grupul TBIH Financial Services Group detine 49,96% din actiunile societatii, iar restul, de 0,04%, este detinut de mai multe persoane fizice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri