Omniasig Asigurari de Viata a incheiat, din luna mai si pana acum, 5.000 de contracte de asigurare pentru noile polite de asigurare medicala privata Omvisan si a incasat prime brute in valoare de 300.000 de euro, a declarat, luni, directorul general al Omniasig Asigurari de Viata, Fanel Plopeanu.

"Estimam ca, pana la sfarsitul anului 2006, numarul de contracte pentru asigurarile private de sanatate Omvisan va fi mai mare de 10.000, cu posibilitatea de a ajunge chiar la nivelul de 15.000 de contracte incheiate", a adaugat, cu aceeasi ocazie, directorul de asigurari de sanatate al Omniasig Asigurari de Viata, Cornelia Scarlatescu.

Produsele de asigurari private de sanatate Omvisan ale Omniasig Asigurari de Viata se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si celor fizice, a spus Cornelia Scarlatescu.

"Cele noua tipuri de produse Omvisan (Omvisan, Omvisan Plus, Omvisan Silver, Omvisan Silver "A", Omvisan Gold, Omvisan Gold "A", Omvisan Forte, Omvisan Extra si Omvisan Premium) permit fiecarui client alegerea pachetului de servicii de ingrijire a sanatatii si a nivelului de prime de asigurare cele mai potrivite exigentelor si posibilitatilor financiare", a spus Cornelia Scarlatescu.

Pentru asigurarile private de sanatate Omvisan, se pot incheia contracte pe o perioada de trei, cinci sau zece ani, iar nivelul primelor de asigurare variaza intre 10 si 35 de euro pe luna, a mai spus Scarlatescu.

"Avantajele asigurarilor de sanatate Omvisan ar fi: nu exista limita de varsta de intrare si de iesire din asigurare; sunt acoperite inclusiv afectiunile cronice preexistente si afectiunile grave ale asiguratului; sunt acoperite inclusiv perioade de sarcina, nasterea si lauzia; sunt acoperiti si sportivii de performanta, atat in timpul antrenamentelor, cat si al competitiilor; nu exista excluderi legate de ocupatii sau hobby-uri cu un grad ridicat de risc, prima fiind adaptata in functie de fiecare situatie; nu exista perioada de asteptare pentru acoperirea serviciilor medicale oferite de policlinici, clinici particulare, farmacii si statii de ambulanta; perioada de asteptare de sase luni, specifica doar pentru spitalizare, poate fi eliminata prin plata anticipata a ultimelor sase luni din durata politei", a mai spus Cornelia Scarlatescu.

"Colaboram cu trei mari lanturi farmaceutice din tara, ceea ce da posibilitatea celor care detin o polita de asigurare medicala Omvisan sa beneficieze de reduceri la achizitionarea de medicamente care nu se afla pe lista Casei Nationale de Asigurari de Sanatate", a mai spus Cornelia Scarlatescu.

"Momentan, potrivit noului cod fiscal, deductibilitatea a 200 de euro din primele de asigurare de sanatate functioneaza numai pentru angajatori, ea urmand sa functioneze si pentru angajati, de la 1 ianuarie 2007", a precizat directorul general al Omniasig Asigurari de Viata, Fanel Plopeanu.

Ca parte componenta a programului de asigurari private de sanatate Omvisan, Omniasig Asigurari de Viata dispune de un serviciu telefonic disponibil 24 de ore, Medifon, prin intermediul caruia se pot efectua consultatii preliminare, pe baza datelor oferite de asigurati, si se pot face programari, de catre medicii care activeaza in cadrul serviciului Medifon, a mai spus Cornelia Scarlatescu.

Omniasig Asigurari de Viata a subscris, in primele trei luni ale anului 2006, prime brute in valoare de 10,76 milioane de lei noi.

Omniasig Asigurari de Viata este subsidiara a companiei austriece Vienna Insurance Group, care detine 50% din actiunile societatii Omniasig Asigurari de Viata. Grupul TBIH Financial Services Group detine 49,96% din actiunile societatii, iar restul, de 0,04%, este detinut de mai multe persoane fizice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri