Societatea de brokeraj Intercapital Invest a lansat la inceputul lunii trei noi agentii in Craiova, Bacau si Pitesti, crescand numarul filialelor la cinci, a anuntat conducerea institutiei intr-un comunicat de presa.

Astfel, Clientii care deschid cont de investitii la unul din birourile Craiova, Bacau sau Pitesti pana la data de 20 august 2006 beneficiaza de un comision promotional de 0,75% pentru toate tranzactiile efectuate de la deschiderea contului pana pe 20 august.

In cadrul noilor agentii clientii beneficiaza de toate serviciile de calitate cu care v-am obisnuit: investitii in instrumente financiare, consultanta si recomandari, investitii in fonduri mutuale. Pentru detalii suplimentare consultati sectiunea Retea Teritoriala din meniul Despre Noi pe www.intercapital.ro

In luna septembrie urmeaza inceperea demersurilor pentru deschiderea a inca trei noi agentii regionale, iar orasele alese vor fi anuntate la momentul respectiv.

Intercapital Invest a avut anul trecut o cota de piata de aproape 1,6% din totalul tranzactiilor cu actiuni de la Bursa. Casa de brokeraj Intercapital Invest este controlata de Fondul Romano - American pentru Investitii (RAEF), prin intermediul Certinvest, care detine 70% din actiunile societatii de brokeraj.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Concurenta din Capitala impinge dezvoltatorii de retail spre provincie