Societatea de Leasing ING Lease isi va schimba numele in ING Lease Romania S.A. si se va transforma din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni, a anuntat, marti, un comunicat al companiei, remis Monitorului Oficial.
Asociatii ING Lease au aprobat cesiunea unei parti sociale a ING Lease catre fiecare din societatile: ING Lease Interfinance B.V., ING Aircraft Lease B.V., Tronido Finance B.V. si Runoto Holding B.V., care vor deveni asociati ai ING Lease, si modificarea aferenta a cotelor de participare a asociatilor la capitalul social al ING Lease, se spune in comunicat. Asociatii ING Lease au mai hotarat numirea lui Bastiaan Pieter Hoekstra in functia de conducator al ING Lease, potrivit comunicatului.

Potivit comunicatului, societatea comerciala KPMG Audit SRL a fost aleasa de catre asociatii ING Lease sa fie auditorul financiar al ING Lease, pe o perioada de un an. ING Lease Romania a incheiat, in primele cinci luni ale anului 2006, contracte de finantare in valoare de peste 30 de milioane de euro, avand ca obiect achizitia de echipamente industriale, utilaje de constructii, camioane si masini grele, informeaza NewsIn.

“Estimam o valoare totala a contractelor finantate de ING Lease in Romania de peste 100 de milioane de euro (in mare parte din proiecte imobiliare majore) in acest an” a declarat directorul general al ING Lease Romania, Baastian Hoekstra. ING Lease se claseaza printre primele cinci companii de profil din Europa, este prezenta in 14 tari si are peste 1.900 angajati in toata Europa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si