Safety Broker de Asigurare a intermediat, in primul trimestru, prime de peste 18 milioane de euro, in crestere cu 60% fata de rezultatul din perioada ianuarie-martie 2013, a anuntat societatea.

Din totalul intermedierilor realizate in primul trimestru, politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA) au adus 11,46 milioane de euro, comparativ cu 7,5 milioane euro in primul trimestru al anului 2013, in timp ce asigurarile auto CASCO au contribuit cu 4,58 milioane de euro, fata de 2,5 milioane euro in in urma cu 12 luni.

In acelasi interval de timp, asigurarile de incendiu si alte calamitati naturale au adus companiei intermedieri de aproape 1 milion euro, mentinandu-se astfel nivelul inregistrat in primele trei luni ale anului precedent. "Estimam ca vom incheia acest an cu intermedieri de peste 65 milioane de euro", a declarat directorul general al Safety Broker, Viorel Vasile (foto), citat de Mediafax.

In 2013, brokerul a intermediat prime de asigurare de 54,8 milioane de euro, in crestere cu 51% fata de anul precedent, nivelul intermedierilor depasind cu 10 milioane de euro estimarile de la inceputul anului trecut. La nivelul anului 2012, Safety Broker a inregistrat afaceri de 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat in urma cu un an.

Safety Broker si-a inceput activitatea in 2005 si este unul dintre principalii jucatori de pe piata de profil. Asociatii companiei sunt Safety Credit SRL - 60%, Arina Radu - 30% si Robert Nita - 10%. Compania este detinuta integral de catre Viorel Vasile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri