Carduri virtuale pentru cumparaturi reale

BCR Visa Virtuon si Card Taifun Virtual de la Bancpost pot fi utilizate pe orice site pe Internet, din tara sau din strainatate.

Cardurile virtuale sint acele tipuri de carduri care pot fi folosite exclusiv pentru efectuarea cumparaturilor si platilor pe Internet. Ele sint valabile pentru orice site pe Internet, din tara sau din strainatate. Marele avantaj al detinatorilor de card virtual este ca pot efectua operatiuni online pe Internet intr-un mediu securizat. Alimentarea contului de card virtual se poate face prin ATM sau la ghiseul bancii.

Despre BCR Visa Virtuon

Visa Virtuon este un card de debit, fara banda magnetica si fara PIN, la care este atasat un cont in dolari, destinat strict tranzactiilor pe Internet. El poate fi deschis de orice client al bancii BCR care detine un card de debit.

Principalele conditii de emitere si utilizare ale cardului Visa Virtuon sint: comision emitere initiala card, care costa un dolar pentru fiecare card, comision emitere ulterioara pentru card pierdut, furat, deteriorat, comision de mentenanta anuala a contului de card si comision alimentare cont de card. Suma minima necesara pentru deschiderea contului de card este de 20 de dolari, dar aveti obligatia sa aveti mereu in contul de card suma de 10 dolari. De asemenea, platiti un comision de conversie valutara la tranzactiile efectuate in alta moneda decit cea a contului de card in valoare de 2% din tranzactie. In situatia in care doriti sa contestati o anumita tranzactie din tara sau din strainatate mai platiti un comision de 10 dolari. La fiecare tranzactie.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4608&art=199&cHash=7f7b43e9fb

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri