Investitia in aur si argint, imobiliarele si afacerea proprie sunt considerate de cei mai multi dintre romani printre cele mai avantajoase, urmate de depozitele bancare, obligatiunile de stat, fondurile de investitii si investitiile la bursa, arata o cercetare realizata de Novel Research pentru Provident Financial Romania.

Cu www.SigurantaFinanciara.ro, centrul tau complet de resurse de educatie financiara si antreprenoriala, castigi cunostinte pentru a investi inteligent, ponturi pentru optimizarea bugetului lunar, sfaturi despre cum sa economisesti, stiri financiare si informatii de ultima ora despre finante personale. Dar si PREMII SPECIALE!

Participa la concursul SigurantaFinanciara.ro, desfasurat in perioada 15-31 mai. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi cont pe www.SigurantaFinanciara.ro in perioada de desfasurare a concursului si vei fi inscris automat in cursa pentru noul HTC One (M8) care va fi oferit prin tragere la sorti pe 2 iunie.

Afli pe site cum sa-ti gestionezi eficient bugetul lunar, cum sa-ti sporesti economiile si cum sa investesti inteligent. Gasesti pe www.SigurantaFinanciara.ro sfaturi si ponturi pentru imbunatatirea finantelor personale, economiilor si investitiile tale. Vei afla, de exemplu, ca printre cele mai eficiente investiti sunt cele bursiere, cu un randament mai mare decat dobanzile bancare, dar si cu o volatilitate mai ridicata, si poti gasi toate informatiile necesare despre cand si cum sa investesti la bursa.

Acceseaza instrumentele necesare pentru a-ti optimiza bugetul, a-ti creste economiile si a investi inteligent pe www.SigurantaFinanciara.ro. Calculeaza-ti investitiile folosind calculatorul de investitii, afli in cat timp se vor dubla sumele investite si castigi!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri