Piraeus Bank si-a ajustat oferta de credite prin imbunatatirea procesului de obtinere a unuia dintre cele mai dificile credite de pe piata, si anume creditul ipotecar/imobiliar.

Rata noastra de crestere in ceea ce priveste acordarea de imprumuturi pentru nevoi personale este de 3 ori mai mare decat rata de crestere a pietei, ceea ce dovedeste ca produsele noastre, precum si timpul de acordare/aprobare vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri a declarat domnul George Alberts, Deputy General Manager la Piraeus Bank.

Acum, creditul are conditii de acordare mai flexibile, fiind accesibil unei categorii mai extinse de clienti cum ar fi: persoanele angajate in propriile companii, persoanele fizice autorizate, persoane angajate in sistemul naval precum si persoane cu venituri provenind din dividende.

Consideram ca timpul de acordare a creditului este foarte important pentru orice client, pe langa celelalte caracteristici cum ar fi dobanda si perioada de acordare. Consecventi promisiunii noastre de a oferi in permanenta mai mult, am simplificat intreg procesul de acordare a creditelor imobiliare/ipotecare, astfel incat acesta a devenit mai rapid si mai simplu pentru clientii nostri, a declarat dra Adina Voicu, Product Manager in cadrul Piraeus Bank Romania.

Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail persoane fizice si intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si spre segmentul Corporate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si