14 Iulie 2006

Piraeus Bank ajusteaza oferta pentru credite imobiliare



Piraeus Bank si-a ajustat oferta de credite prin imbunatatirea procesului de obtinere a unuia dintre cele mai dificile credite de pe piata, si anume creditul ipotecar/imobiliar.

“Rata noastra de crestere in ceea ce priveste acordarea de imprumuturi pentru nevoi personale este de 3 ori mai mare decat rata de crestere a pietei, ceea ce dovedeste ca produsele noastre, precum si timpul de acordare/aprobare vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri” a declarat domnul George Alberts, Deputy General Manager la Piraeus Bank.

Acum, creditul are conditii de acordare mai flexibile, fiind accesibil unei categorii mai extinse de clienti cum ar fi: persoanele angajate in propriile companii, persoanele fizice autorizate, persoane angajate in sistemul naval precum si persoane cu venituri provenind din dividende.

“Consideram ca timpul de acordare a creditului este foarte important pentru orice client, pe langa celelalte caracteristici cum ar fi dobanda si perioada de acordare. Consecventi promisiunii noastre de a oferi in permanenta mai mult, am simplificat intreg procesul de acordare a creditelor imobiliare/ipotecare, astfel incat acesta a devenit mai rapid si mai simplu pentru clientii nostri”, a declarat dra Adina Voicu, Product Manager in cadrul Piraeus Bank Romania.

Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail – persoane fizice si intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si spre segmentul Corporate.



Citeste si