ICAP Romania si Cycle European, companii membre ale ICAP Group, cel mai mare grup furnizor de Informatii de Afaceri din sud-estul Europei, organizeaza cea de a-V a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare in Bucuresti.

Conferinta va avea loc Marti, 27 Mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

In acest an am asigurat un continut diversificat si antrenant cu privire la subiectele cele mai critice de management al riscului de creditare, precum si importanta datelor in gestionarea riscului. Ne face placere sa aducem pentru prima data in Romania vorbitori de prestigiu de la:

• Standard & Poor’s Central Eastern Europe
• Federation of Business Information Services (FEBIS)

Agenda conferintei va include un panel de discutii pe tema provocarilor insolventei in Romania, la care vor participa directori de nivel C de la companii mari locale si multinationale, banci si consilieri juridici. Mai mult decat atat, discursurile reprezentantilor BANCPOST si TOTALSOFT si de asemenea prezentarea ICAP cu privire la modul de transformare a datelor in decizie sunt menite sa genereze discutii interesante.

Evenimentul va fi coordonat de jurnalistul economic Daniel Apostol, Editor Sef al The Money Channel si Director Executiv / Editor Executiv al InvestRomania si revista Eurolider.

Pentru detalii, puteti vizualiza agenda Conferintei.

Inregistrati-va acum!

Setari Cookie-uri