Incepand cu data de 1 August 2006, Finansbank extinde perioada de gratie pentru cardul de credit CARDFINANS AVANTAJ (MasterCard Standard si MasterCard Gold) pana la 45 de zile.

Astfel atat pentru tranzactiile efectuate in sistemul de rate in reteaua magazinelor partenere Finansbank cat si in afara acesteia, la orice comerciant ce afiseaza sigla MasterCard atat in tara cat si in strainatate, posesorii de card vor beneficia de o perioada de gratie de pana la 45 de zile in care pot rambursa integral sumele utilizate fara a plati dobanda.

Pentru retragerile de numerar de la ATM dobanda va fi calculata din ziua efectuarii tranzactiei.

In curand Finansbank va migra catre un sistem intern de procesare a cardurilor lucru ce va determina dezvoltarea unor facilitati suplimentare pentru acestea, corelandu-le cu functionalitatile celorlalte produse de retail, oferind astfel servicii performante pentru toate operatiunile destinate clientilor.

Finansbank isi extinde reteaua de ATM-uri, banca instaland recent primul ATM off site (situat in afara sucursalelor Finansbank) oferind posesorilor de card posibilitatea de a avea acces mai usor la fondurile disponibile in contul de card

De asemenea Finansbank are instalate peste 2,700 de POS-uri in magazinele partenere, permitand posesorilor de CardFinans Avantaj posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate si 0% dobanda in locatii din cele mai variate sectoare.

Finansbank numara 50 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si o retea de 44 de ATM-uri si peste 2,700 POS-uri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri