Bursa reia miercuri tranzactionarea titlurilor Flamingo International

Bursa de Valori Bucuresti a anuntat, luni, reluarea schimburilor cu actiunile companiei Flamingo International, in sedinta de miercuri, dupa ce acestea au fost oprite pentru a se opera majorarea de capital social al companiei, la 77, 905 milioane lei

Grupul Flamingo International si-a majorarat capitalul social cu 25,6 milioane de lei noi, pana la aproape 80 de milioane de lei, ca urmare a achizitionarii intregului pachet de actiuni al companiei Flanco International. in urma subscrierii, compania a obtinut peste 112 milioane de lei, din care peste 86 de milioane au fost incorporate in rezerve.

Potrivit comunicatului transmis de companie catre Bursa de Valori Bucuresti si remis NewsIn, intreg capitalul social este detinut de persoane fizice si juridice, fara a fi anuntata o detinere semnificativa. in registrul actionarilor, la data de 25 mai 1006, 10,22% din capitalul social era detinut de fondul american QVT, actionarul majoritar fiind Cinca Dragos cu 61,53%.

Pretul total de sbscriere in cadrul ofertei a fost de 112,17 milioane de lei noi (32,96 milioane de euro). Consiliul de Adminsitratie a decis ca primele de emisiunie, a caror valoare a fost de 86,5 milioane de lei noi ,sa fie incorporate in rezerve. Cele peste 256,6 milioane de actiuni au fost subscrise la pretul de 0,437 lei noi pe actiune. Subscrierea s-a desfasurat in perioada 6 aprilie- 5 mai, rata de subscriere fiind stabilita la 0,6067 actiuni noi la o actiune veche detinuta. in urma acestei operatiuni capitalul social al companiei este de 77,9 milioane de lei noi, divizat in 779 de milioane de actiuni cu o valoarea nominala de 0,1 lei noi pe titlu. Ultima majorare de capital pe care a efectuat-o compania a avut loc in ultimul trimestru al anului trecut.

Astfel, contractul a fost prelungit pana la data de 29 iulie 2007. Totodata a fost majorat plafonul de creditare, de la 4,5 milioane euro, cat era suma initiala, la 6,5 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri