UniCredit Romania si-a largit portofoliul de credite prin lansarea a trei noi tipuri de imprumuturi dedicate persoanelor fizice autorizate, cabinetelor, birourilor individuale sau asociate si societatilor civile profesionale.

Oferta UniCredit Romania cuprinde solutii financiare pentru avocati, notari publici, arhitecti, executori judecatoresti, stomatologi, contabili experti, medici care doresc sa realizeze proiecte de investitii pentru achizitia de echipamente de lucru, solutii IT sau autoturisme, sau care doresc sa achizitioneze sau sa-si modernizeze spatiul in care isi desfasoara activitatea profesionala.

UniCredit Romania ofera acum produse de creditare pentru nevoi profesionale unui segment mare de persoane care desfasoara activitati liberale, a declarat Alina Pascu, Vicepresedinte Retail UniCredit Romania. Credem ca aceste solutii simple si rapide de finantare adaptate profesiei practicate de persoanele care desfasoara profesii liberale vor sprijini in mod sigur afacerea clientilor nostri, a incheiat Alina Pascu.

Creditul ipotecar si imobiliar pentru persoanele fizice care desfasoara profesiuni liberale poate fi folosit atat pentru cumpararea, constructia, extinderea, terminarea si modernizarea imobilului necesar cabinetelor, birourilor sau punctelor de lucru precum si pentru achizitia terenului aferent acestora. Imprumutul poate fi acordat pe o perioada cuprinsa intre 2-10 ani, suma maxima care se poate obtine fiind de 150.

000 euro sau echivalentul in lei. Avansul trebuie sa fie de minimum 25% din pretul contractului de vanzare-cumparare sau din valoarea proiectului de investiie. Dobanda imprumutului este de 9,5% pe p.a. pentru lei, respectiv 7,5% p.a. pentru euro.

Clientii Unicredit din aceeasu categorie, care solicita un credit de investitii pentru achizitii necesare desfasurarii activitatii, pot obtine sume de pana la 30.000 euro sau echivalentul in lei, pe o duarta de maxim 5 ani. Avansul trebuie sa acopere minimum 19% din valoarea investitiei. Banca percepe o dobanda de 9,5% pentru imprumutul de investitii in lei si 7,5% pentru cel in euro. In ceea ce priveste creditul auto, suma maxima ce poate fi obtinuta este tot de 30.000 iar dobanda este de 9% si 7& la creditul in euro.

In calculul capacitatii de rambursare se pot considera atat sursele de venit din activitatile profesionale, cat si surse suplimentare din veniturile personale ale asociatilor sau ale familiilor acestora. Pentru obtinerea unui imprumut in oricare dintre scopurile de mai sus este necesar un venit minim lunar consolidat de 350 euro.

.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri