Daniela Budurea a fost numita pe pozitia de Country Director Western Union pentru Romania si Bulgaria. Timp de doi ani, Budurea ocupase pozitii de senior manager in reteaua WU din Uniunea Europeana si CSI.

Daniela Budurea (foto) va coordona operatiunile companiei din cele doua piete si va avea ca principala responsabilitate continuarea extinderii retelei de locatii ale agentilor WU din regiune, precum si diversificarea pe mai departe a mixului de canale prin care consumatorii au acces la serviciile companiei, cu accent pe canalele electronice.

"Ne concentram acum, pe langa consolidarea constanta a retelei, sa continuam sa diversificam mixul de canale prin care sa oferim servicii in mediul on-line, bancar si mobil. In prezent, clientii nostri din Romania pot opta pentru transferuri traditionale, cash-to-cash, de la ghiseu sau, in cazul in care detin un cont bancar, direct de la bancomat, de pe telefonul lor mobil sau prin internet banking", spune Daniela Budurea, Country Director Western Union Romania si Bulgaria.

Daniela Budurea are o experienta de peste 11 ani pe pozitii de management in domeniul serviciilor de transfer de bani. Inainte de a se alatura Western Union, in 2012, ea a ocupat functia de Group Country Manager in cadrul Angelo Costa Romania si a condus Angelo Costa International Romanian Branch. Daniela Budurea detine un Executive MBA la Vienna University of Economics and Business si a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti.

La mic-dejun cu Daniela...
Citeste si: Mic-dejun cu sefa WU Romania: a prins boom-ul in 3 industrii diferite


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
INTERVIU. Statul poate castiga razboiul cu evaziunea la birtul din sat