Societatea de asigurari Omniasig, membra a Vienna Insurance Group, lanseaza un nou produs de asigurare auto facultativa, "adaptat contextului economic", denumit CASCO Expres, la pret de RCA.

Noul produs, CASCO ofera protectie exclusiv pentru cel mai frecvent tip de accidente auto, respectiv cele cu alte masini. Tariful acestei polite se situeaza la nivelul celui practicat la momentul respectiv pentru asigurarea RCA a autoturismului, potrivit Omniasig VIG.

Polita CASCO Expres se emite rapid, fara a fi nevoie de formulare si proceduri complexe. Pot beneficia de protectia CASCO Expres chiar si autoturismele mai vechi de 10 ani, pentru care nu se putea incheia pana acum o polita Casco.

Acest nou produs Casco ofera asistenta rutiera inclusa, iar in cazul producerii unei daune, clientii companiei au la dispozitie o retea nationala de peste 400 service-uri partenere Omniasig VIG, in care plata dosarului se face rapid direct catre service, fara a fi nevoie de nicio implicare financiara din partea asiguratului. Perioada de asigurare pentru aceasta polita poate fi de 6 sau 12 luni, in functie de necesitatile fiecarui client.

De CASCO Expres pot beneficia persoanele fizice cu varsta de peste 30 de ani, care detin o polita RCA la Omniasig VIG ce expira peste minim 3 luni sau care incheie una noua acum si au un istoric RCA bun. Acoperirea politei este valida si in cazul conducerii autoturismului de catre alti soferi, cu conditia ca varsta acestora sa fie peste 30 de ani, la fel ca si in cazul persoanei asigurate.

Citeste si:
RCA și incendii, în topul despăgubirilor plătite de Omniasig în 2019
Topul despăgubirilor plătite...

Omniasig Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurari generale din Romania, avand un capital social in valoare de 439.645.433,5 lei, o marja de solvabilitate disponibila de 229.102.712 lei (in conditiile in care marja de solvabilitate minima impusa de lege este de 151.535.440 lei), in timp ce gradul de solvabilitate este de 151,19% si coeficientul de lichiditate de 1,47.

Omniasig VIG detine un program de reasigurare care acopera toate portofoliile importante subscrise si permite transferul riscurilor catre pietele internationale specializate. Dintre companiile care participa la contractele de reasigurare ale Omniasig VIG se numara: Gen Re (rating AA+ Standard&Poor's), Hannover Re (rating AA- Standard&Poor's), Partner Re (rating A+ Standard&Poor's), Sindicate Lloyd's (rating A+ Standard&Poor's), VIG Re (rating A+ Standard&Poor's), SCOR (rating A Standard&Poor's), Everest Re (rating A+ Standard&Poor’s), Mapfre Re (rating A Standard&Poor's), Endurance (rating A Standard&Poor's).

OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Citeste si:
Omniasig, crestere de 14% a primelor brute subscrise in primele 6 luni
Omniasig, crestere de 14% a...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Romanii se declara fanii decontarii directe la RCA
Setari Cookie-uri