Piraeus Bank ataca puternic zona de IMM. Banca a deschis cel de-al trelea Business Center pentru companiile mici si mijlocii si promite pana la finalul anului inca patru structuri similare.

Cele trei centre lansate pana acum deservesc aproximativ 550 de clienti IMM, printr-o echipa formata din 60 de consilieri bancari. Cel de-al treilea Business Center este in Ploiesti si se adreseaza IMM-urilor cu afaceri de peste 500.000 de euro din judetele apropiate (Buzau, Prahova, Dambovita, Arges si Valcea).

Piraeus Bank a precizat ca vizeaza in mod special IMM-urile care activeaza in productie, servicii, comert, petrochimie, petrol si gaze, farma si industria alimentara/agricultura.

Primele doua astfel de structuri au fost deschise in Bucuresti si Constanta, numarul de clienti majorandu-se cu 30% in urma aceste strategii. Acest tip de operatiune care se adreseaza exclusiv Intreprinderilor Mici si Mijlocii deriva dintr-un proiect implementat la nivelul grupului Piraeus, constructii similare existand si in alte tari precum Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri