Furnizorul de asigurari private de sanatate MediHelp International va distribui pe piata din Romania polite de asigurare de sanatate Allianz-Tiriac Asigurari pentru persoane fizice si pentru companii, in urma unui parteneriat pe piata locala intre cele doua companii.

In baza colaborarii cu Allianz-Tiriac, MediHelp International va adauga pachetele de asigurari de sanatate cu acoperire locala in portofoliul sau care a inclus, pana in prezent, doar asigurari private de sanatate cu acoperire internationala. Asigurarile de sanatate SanaPro si SanaPlan oferite de Allianz Tiriac vor fi distribuite de MediHelp International.

SanaPlan este un produs modular, flexibil, structurat pe trei planuri de asigurare: Ambulatoriu, Spitalizare si Stomatologie. Cele trei planuri pot fi contractate in combinatii diverse, astfel incat un client poate beneficia de protectie completa si/sau pachete diferentiate pentru membrii echipei sale.

Optional, celor trei planuri de asigurare li se poate adauga acoperirea pentru investigatii de tip preventiv, care ofera angajatilor posibilitatea de a-si evalua anual starea de sanatate. Allianz-Tiriac are incheiate parteneriate cu peste 450 centre medicale din toata tara. Reteaua de parteneri medicali, atent selectionata si permanent monitorizata, include clinici si institutii medicale echipate cu aparatura de inalta tehnologie, recunoscute pentru calitatea serviciilor prestate.

Din perspectiva acoperirilor, SanaPro este structurat astfel incat sa ofere mai multe variante de acoperire, oricare dintre variantele asigurarii de baza putand fi completate prin contractarea unor clauze suplimentare ce pot oferi, de exemplu, acoperire pentru spitalizare si interventii chirurgicale pentru asigurat sau pentru copiii acestuia, ori acoperire pentru o serie de investigatii cu caracter preventiv.

Cand iese pe poarta fabricii...
Citeste si: TAGRO - primul tractor agricol romanesc facut dupa o pauza de 10 ani


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Aegon, crestere de 22% in 2018, pe asigurari de viata