Intesa Sanpaolo Bank Romania are un nou director generala adjunct dupa inlocuirea lui Ioan Mihail Anca, care isi incheiase mandatul in finalul lunii aprilie. Florin Sandor (foto) este in curs de autorizare la BNR, institutie din care a fost de altfel si recrutat si unde a ocupat functia de consilier in directia juridica.

Florin Sandor a mai lucrat in cadrul Intesa timp de 10 ani, unde a fost directorul departamentelor juridic si afaceri generala, el fiind de profesie avocat. Sandor are experienta in consultanta juridica si de business, atat pe piata locala, cat si in Republica Moldova, China si Vietnam. El va fi responsabil cu restructurarea portofoliului de credite problematice al bancii, avand si functia de Chief Workout Officer.

"In viitor ne vom baza cu prioritate tot pe promovarea de manageri si profesionisti romani in cadrul echipei de management pentru a pune in practica cu succes obiectivele pe termen mediu si lung ale Intesa Sanpaolo Group pe piata locala", a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank. Predecesorul lui Sandor, Ioan Mihail Anca, si-a incheiat mandatul la sfarsitul lunii aprilie.

Noua structura de conducere a Intesa Sanpaolo Bank Romania:

• Marco CAPELLINI - Director General (CEO)
• Enzo PELLEGRINO - Director General Adjunct (CLO)
• Luigi SANGALLI - Director General Adjunct (CRO)
• Catello DE SIMONE - Director General Adjunct (CFO)
• Stefano BURANI - Director General Adjunct (CBO)
• Florin SANDOR - Director General Adjunct (CWO)

Intesa Sanpaolo avea la finele anului trecut active totale de 1,2 miliarde euro pe piata romaneasca, in stagnare fata de sfarsitul lui 2012, reise din datele grupului italian. Depozitele atrase de la clienti totalizeaza 700 milioane euro la 31 decembrie, iar creditele catre clienti 800 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri