Libra Bank a introdus pe piata cardurile de debit Visa Classic Libra Bank care vor fi oferite gratuit fiecarui client al bancii, informeaza un comunicat al bancii.
Posesorii cardurilor de debit Visa Classic Libra Bank nu platesc taxe sau comisioane la depunerea si retragerea banilor pe card ( care folosesc ATM-urile Libra Bank) sau in cazul reinnoirii cardului sau daca folosesc cardul pentru a plati la cumparaturi.

Cardul de debit Libra Bank poate fi folosit in Romania si oriunde in lume pentru plati sau extrageri. Orice posesor de card Libra Bank poate primi gratuit carduri si pentru sot/ sotie si copii, care vor beneficia de aceleasi avantaje si facilitati dar pot avea limite de utilizare zilnica diferite de ale posesorului principal.

Cardul de debit Libra Bank are atasata optiunea de overdraft, prin care clientul poate imprumuta echivalentul a trei salarii, in limita a 7.000 RON. Clientii beneficiaza de o perioada de gratie pentru a plati dobanda la imprumutul overdraft, pana la data de 15 a lunii urmatoare, fara a li se percepe nici un fel de majorare. Accesul la overdraft presupune semnarea unei conventii intre banca si angajator. Angajatorul nu trebuie sa plateasca nimic in plus pentru a oferi angajatilor sai un astfel de card.

Mai mult, angajatorul are posibilitatea de a vira salariile angajatilor direct in conturile de card, folosind Internet Banking-ul de la Libra Bank, care ofera avantajul de a efectua tranzactii bancare rapide la orice ora, din orice locatie. Banca pregateste si lansarea cardurilor de credit, acestea urmand sa fie disponibile in urmatoarele cateva luni.

Reteaua de ATM-uri a Libra Bank este dezvoltata in prezent la nivelul sucursalelor bancii din Bucuresti si din tara. Numarul acestora va fi suplimentat in paralel cu dezvoltarea retelei Libra Bank. in toate sucursalele Libra Bank, clientii beneficiaza de asistenta angajatilor bancii, in orice problema referitoare la utilizarea cardurilor.

Din 2003, Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH) care a investit in Romania peste 300 milioane dolari, iar in Europa Centrala si de Est, peste 300 milioane de dolari. Preluarea Libra Bank de catre companiile membre ale NCH, acum 3 ani, a marcat si relansarea activitatii bancii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri