Alpha Bank Romania vrea sa ajunga la 70 de unitati pana la sfarsitul acestui an, iar planurile sale prevad crearea unei retele de 150 de agentii si sucursale pana la sfarsitul lui 2008, a precizat, pentru NewsIn, ofiterul de presa al bancii, Elena Nita

Banca are 47 sucursale si agentii, potrivit informatiilor afisate pe pagina sa de internet. In ultimul timp, Alpha Bank a deschis sucursale in Alba Iulia si Buzau, iar in luna septembrie se va deschide o sucursala in Slobozia, potrivit reprezentantilor bancii.

In afara de sucursale, care sunt unitati mai mari, cu personalitate juridica, banca si-a consolidat si reteaua de agentii. Astfel, ea tocmai a deschis o noua agentie in Constanta, unde a ajuns la a treia unitate, iar in curand se va deschide si o agentie in orasul Turda, in judetul Cluj, arata un anunt publicat, miercuri, in Monitorul Oficial.

Alpha Bank Romania, filiala locala a Alpha Bank Group din Grecia, activeaza pe piata romaneasca din 1993, mai intai sub denumirea de Banca Bucuresti, si avea, la sfarsitul anului 2005, active de 4,88 miliarde lei, adica 3,81% din totalul activelor bancare romanesti, fiind a noua banca ca marime din acest punct de vedere, potrivit datelor comunicate de Banca Nationala a Romaniei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Setari Cookie-uri