Raiffeisen Bank a extins de la 5 la 10 ani perioada maxima de rambursare pentru creditele acordate intreprinderilor mici si mijlocii: Flexi IMM si Credit Invest.

Creditul Flexi, in valoare de pana la 200.000 RON, poate fi folosit pentru finantarea nevoilor nenominalizate ale IMM-urilor, informeaza un comunicat al bancii.

Rambursarea creditului se face in rate lunare egale. Credit Invest este destinat finantarii proiectelor de investitii cum ar fi achizitia de imobile, echipamente, utilaje, autoturisme, terenuri etc. Pentru acest tip credit se poate opta pentru o perioada de gratie de maxim sase luni.

Raiffeisen Bank are solutii complete de produse si servicii pentru IMM, precum si experti in domeniu - peste 300 de persoane dedicate segmentului IMM in toate cele 228 de unitati ale bancii.

"Ne propunem sa fim un partener pe termen lung pentru companiile mici si mijlocii prin sustinerea proiectelor lor. Raiffeisen Bank este permanent preocupata de adaptarea ofertei sale la nevoile firmelor, oferind solutii de creditate cu o documentatie substantial simplificata si termene de rambursare din ce in ce mai lungi", a spus Alexandru Ciobanu, directorul sector IMM Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are peste doua milioane de clienti de retail, din care 125.000 IMM, si peste 4.600 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in prezent 228 de unitati in toata tara si 4.500 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dupa ani de criza, economia Greciei incepe din nou sa respire