Societatea de Servicii Financiare Transilvania (SIF 3) si-a vandut, vineri, pachetul pe care il detinea la Banca Transilvania, valoarea totala a tranzactiei fiind de 4,58 milioane lei (1,28 milioane euro), a informat luni, un comunicat transmis de SIF 3 catre Bursa de Valori Bucuresti.

Societatea de Investitii Financiare Transilvania detinea 0,18% din capitalul social al bancii clujene (4,305 milioane de actiuni). Intreg pachetul a fost vandut in ultima sedinta a saptamanii trecute, SIF 3 incasand 4,58 milioane lei in urma acestui schimb.

Actiunile Bancii Transilvania s-au ieftinit, vineri, cu 2,73% de la 1,10 lei, pana la 1,07 lei, cotatie la care s-au mentinut si in sedinta de luni. "Sedinta de tranzactionare de vineri s-a incadrat in caracteristicile unei zile clasice de consolidare, piata fiind destul de linistita cu o singura exceptie, presiunea la vanzare exercitata pe actiunile Bancii Transilvania", a comentat pentru NewsIn , Iulian Panait, directorul companiei de consultanta financiara KTD Invest.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Marile companii de pe bursa bifeaza inca un semestru de cresteri