Societatea de Servicii Financiare Transilvania (SIF 3) si-a vandut, vineri, pachetul pe care il detinea la Banca Transilvania, valoarea totala a tranzactiei fiind de 4,58 milioane lei (1,28 milioane euro), a informat luni, un comunicat transmis de SIF 3 catre Bursa de Valori Bucuresti.

Societatea de Investitii Financiare Transilvania detinea 0,18% din capitalul social al bancii clujene (4,305 milioane de actiuni). Intreg pachetul a fost vandut in ultima sedinta a saptamanii trecute, SIF 3 incasand 4,58 milioane lei in urma acestui schimb.

Actiunile Bancii Transilvania s-au ieftinit, vineri, cu 2,73% de la 1,10 lei, pana la 1,07 lei, cotatie la care s-au mentinut si in sedinta de luni. "Sedinta de tranzactionare de vineri s-a incadrat in caracteristicile unei zile clasice de consolidare, piata fiind destul de linistita cu o singura exceptie, presiunea la vanzare exercitata pe actiunile Bancii Transilvania", a comentat pentru NewsIn , Iulian Panait, directorul companiei de consultanta financiara KTD Invest.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri