Porsche Asigurari, parte a Porsche Finance Group, a intermediat in primele sase luni aproximativ 2.300 de polite facultative CASCO, in crestere cu 124% fata de iunie 2013, portofoliul societatii ajungand la 12.047 contracte de asigurare in vigoare si subscrieri de peste 5,5 milioane de euro.

Rezultatele companiei au fost impulsionate de dinamizarea pietei auto in primul semestru, dar si de promotiile derulate in prima parte a anului, se arata intr-un comunicat al Porsche Asigurari, noteaza Mediafax.

"La 30 iunie, Porsche Asigurari avea in portofoliu un total de 12.047 polite, dintre care aproximativ 2.300 au fost incheiate in primul semestru al acestui an. Avansul numarului de polite incheiate in primele sase luni ale anului 2014 a fost de 124% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea totala a primelor subscrise intre 1 ianuarie si 30 iunie depaseste 5,5 milioane de euro", arata un comunicat al companiei.

Polita CASCO intermediata de Porsche Asigurari este valabila in intreaga Europa, fara ca titularul sa fie nevoit sa plateasca prime suplimentare atunci cand calatoreste in alte tari si indiferent de compania care a emis asigurarea RCA. De asemenea, suma maxima asigurata este de 150.000 euro pentru varianta standard.

Porsche Asigurari a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2008. Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche.

Citeste si:
Un asigurator a lansat un serviciu de despagubiri online RCA si CASCO
Omniasig a lansat un serviciu...

Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari. Porsche Finance Group este filiala locala a Porsche Bank AG.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Asirom, despagubiri de 270 mil. lei pe RCA, in primele 9 luni