Cardurile de credit American Express« nu sunt doar o modalitate de plata, sunt o alegere premium, sunt partenerul de incredere pentru oamenii de succes, ca dumneavoastra.
American Express« ofera cel mai bun tratament membrilor sai, facindu-i sa se simta privilegiati, speciali, unici, datorita beneficiilor si serviciilor de inalta clasa oferite:

Ľ instrument de plata flexibil cu o perioada de gratie de pÔna la 55 de zile, prin intermediul caruia nu se percepe comision pentru platile facute la comerciantii parteneri. Puteti alege perioada de rambursare a sumelor folosite, avÔnd un minimum lunar de rambursat de doar 3% din sold

Ľ protectia cumparaturilor: un nou concept pe piata romÔneasca destinat exclusiv membrilor American Express«. Este un program unic si gratuit de asigurare a cumparaturilor, activ pe o perioada de 30 de zile din momentul achizitiei

Ľ reduceri importante la cumparaturi prin programul Selects ce asigura membrilor American Express« oferte speciale in numeroase si variate retele de magazine, restaurante, hoteluri, centre de infrumusetare sau sanatate din RomÔnia si mii de alte locatii din lume

Ľ servicii internationale dedicate calatoriilor, prin intermediul a peste 2200 de oficii de turism din toata lumea. American Express« a dezvoltat un serviciu dedicat de consultanta si asistenta de calatorie, oferind totodata posibilitatea inlocuirii de urgenta a cardurilor pierdute, oriunde in lume. Mai mult, se asigura si un pachet complet de asigurari de calatorie

PROGRAMUL DE PROTECTIE A CUMPARATURILOR

American Express
Membrii American Express« nu trebuie decÔt sa se relaxeze stiind ca achizitiile lor sunt asigurate si protejate prin cardul de credit American Express«. Acestia vor primi:

- costul repararii obiectului deteriorat

sau

- pretul de cumparare al acestuia daca nu mai poate fi reparat sau este furat

Asigurarea se aplica pentru cumparaturile al caror pret depaseste o anumita valoare minima, diferita, in functie de tipul cardului utilizat la plata. In plus, exista sume maxime de despagubire pe obiect si respectiv pe an, care difera si ele tot in functie de tipul cardului.

Cardul Gold*:
Valoare minima pentru obiectul cumparat : 300 RON

Cardul Green*:
Valoare minima pentru obiectul cumparat : 200 RON

Cardurile de credit American Express« reprezinta, la nivel international o recunoastere a succesului detinatorilor lor si o garantie a calitatii serviciilor oferite acestora.

Luati-va un card de credit American Express« pÔna la 31 august si profitati de o oferta speciala: fara taxa de emitere si fara taxa de administrare in primele 6 luni!

Pentru detalii complete
sunati la 0800 800 228.


www.americanexpres.ro

*informatiile prezentate pot face obiectul unor modificari ulterioare, neputÔnd atrage raspunderea juridica a Bancpost

Advertorial
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri