Cardul de credit cobrand BCR-Univers\'All este un produs bancar lansat sub sigla MasterCard, care, adaptat cerintelor consumatorilor, va duce atat la fidelizarea acestora fata de un lant de magazine, cat si la propriul confort, a declarat Lucian Onaga, directorul financiar al lantului de hipermarketuri Univers\'All.
"Cardul BCR-Univers'All este cel de al saselea instrument bancar de acest tip lansat de banca noastra pentru prima data in 2005, impreuna cu Altex. in perioada 2005-2006 s-a inregistrat pentru cardurile cobrand emise pentru segmentul de retail o crestere de 3,5 ori. Prin aceste instrumente bancare dorim sa impulsionam dezvoltarea pietei cardurilor in Romania, fiind produse flexibile accesibile tuturor cetatenilor", a afirmat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei credite retail BCR.

Plafonul maxim de creditare pentru cardul BCR-Univers'All este 5.000 euro, in echivalent lei, la cursul BNR din data aprobarii creditului. Cardul poate fi folosit in orice retea POS si ATM din tara, inclusiv pentru plata diverselor facturi, informeaza Rompres.

Printre avantajele noului card se afla si faptul ca detinatorii vor lua parte la toate promotiile retelei Univers'All, indiferent de magazinul sau orasul din care fac cumparaturi, existand si discounturi pentru anumite marfuri achizitionate cu acest tip de card.

Termenul de acordare a creditului este de cinci ani, cu posibilitate de prelungire. BCR acorda o perioada de gratie de 50 de zile in care nu se plateste dobanda pentru tranzactiile efectuate. Comisionul de deschidere cont card este de 2,5 lei, iar cel de gestiune a liniei de credit de 20 lei.

Clientii se pot adresa direct in magazinele Univers'All, la biroul de consiliere, pentru precalificarea acordarii cardului de credit, urmand ca in cazul unui aviz favorabil sa primeasca intr-o perioada de maxim sase zile cardul de la o unitate BCR. Comisionul de verificare la Biroul de credit este de 5 lei, cel de emitere a cardului de 12,5 lei, iar cel de penalizare de 5%. Dobanda anuala de 21% este considerata de conducerea BCR drept "cea mai mica din piata". Pentru cardul cobrand BCR-Univers'All, DAE este cuprins intre 25,58% si 23,21%, calculat pentru limita minima si maxima a plafonului de creditare, respectiv 500 lei si 17.500 lei.

Reteaua de supermarketuri Univers'All, singura cu capital autohton si cu acoperire nationala, se va largi din septembrie cu inca trei unitati la Sighisoara, Tarnaveni si Sfantu Gheorghe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri