Fondurile europene vor constitui principal intrare de capital in Romania in perioada 2014 – 2020.

Premisele sunt:

  • Fondurile alocate Romaniei se ridica la peste 3- de miliarde euro, la care se adauga si peste 10 miliarde euro subventii in agricultura.
  • Finantarea alocata companiilor, conform unei estimari interne, este de circa 3 miliarde euro ( sub 10% din total fonduri alocate).
  • Experienta acumulata si eficientizarea functionarii autoritatilor de management prin simplificarea arhitecturii institutionale.

Proiectele viabile finantate prin fonduri europene care vor beneficia de un real interes si vor ocupa un loc central in cadrul UniCredit Tiriac Bank pentru perioada 2014 – 2020 sunt:

  • Focus pe finantarea dezvoltarii sectorului IMM: POC, POR, PNDR.
  • Sustinerea unor domenii strategice, precum cercetare-dezvoltare si inovare, eficienta energetica.
  • Sprijinirea exploatatiilor agricole (proiecte de investitii, prefinantare subventii).
  • Constituirea unui centru de expertiza regional in implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, a schemelor de grant si instrumentelor financiare.

fondurieuropene@unicredit.ro
021 200 20 20

//To track Clicks use the following URL: //Note: If you only use the following clicks tracking URL (without using impressions tracking URL above), the flight will be charged according to the click rate (CPC)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri