(P) Re: Sursa de Business ľ Astazi despre fondurile europene 2014 ľ 2020

Fondurile europene vor constitui principal intrare de capital in Romania in perioada 2014 – 2020.

Premisele sunt:

  • Fondurile alocate Romaniei se ridica la peste 3- de miliarde euro, la care se adauga si peste 10 miliarde euro subventii in agricultura.
  • Finantarea alocata companiilor, conform unei estimari interne, este de circa 3 miliarde euro ( sub 10% din total fonduri alocate).
  • Experienta acumulata si eficientizarea functionarii autoritatilor de management prin simplificarea arhitecturii institutionale.

Proiectele viabile finantate prin fonduri europene care vor beneficia de un real interes si vor ocupa un loc central in cadrul UniCredit Tiriac Bank pentru perioada 2014 – 2020 sunt:

  • Focus pe finantarea dezvoltarii sectorului IMM: POC, POR, PNDR.
  • Sustinerea unor domenii strategice, precum cercetare-dezvoltare si inovare, eficienta energetica.
  • Sprijinirea exploatatiilor agricole (proiecte de investitii, prefinantare subventii).
  • Constituirea unui centru de expertiza regional in implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, a schemelor de grant si instrumentelor financiare.

fondurieuropene@unicredit.ro
021 200 20 20

//To track Clicks use the following URL: //Note: If you only use the following clicks tracking URL (without using impressions tracking URL above), the flight will be charged according to the click rate (CPC)

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri