Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, se declara nemultumit de secretarii de stat din minister, de minister si de sine insusi, dar nu ezita isi laude propria prestatie pe vremea cand ocupa postul de secretar de stat in acelasi minister, transmite corespondentul NewsIn.

"Ma intalnesc cu secretarii de stat si intotdeauna ma gandesc ce bun eram eu cand eram secretar de stat si de ce nu am norocul sa am si eu asa secretari de stat cum eram eu pe vremea aia. Nu sunt multumit de nimeni din Ministerul Finantelor, incepand cu mine. Ca sa fiu multumit ar trebui sa fiu mort. Pana atunci am sa fiu nemultumit", a declarat Vladescu, intr-o conferinta de presa la Buzau.

Ministrul Finantelor considera zona comerciala din Portul Constanta ca fiind una de "mare evaziune fiscala si infractionalitate". "Am rupt deocamdata structurile piramidale, acum ne luptam cu structurile locale. Trebuie sa invingem Portul Constanta. Este o batalie a noastra, a Ministerului de Interne, a Serviciilor Secrete", a adaugat Vladescu.

Sebastian Vladescu a ocupat functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor, in perioada 1999-2000, cind la conducerea ministerului era liberalul Decebal Traian Remes.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Dan Barna, USR: Raul cel mai mare? Acceptarea de a fi condusi de hoti