Aegon Asigurari de Viata a inregistrat, in primul semestru, venituri din prime subscrise de 22,54 milioane lei, in crestere cu peste 28% fata de iunie 2013, pe fondul vanzarilor de polite noi si finalizarii integrarii portofoliului de asigurari de viata al Eureko, a anuntat societatea.

Aegon a preluat in perioada aprilie - iunie aproape 21.000 de polite de la Eureko, ajungand astfel la un portofoliu de aproximativ 40.000 de contracte. In ianuarie 2013, grupul olandez de asigurari Aegon a anuntat ca va prelua activitatile de asigurari de viata si pensii private ale Eureko Romania, parte a grupului financiar Achmea, de asemenea din Olanda, si le va integra in operatiunile Aegon de pe piata locala, noteaza Mediafax.

Totodata, la cresterea numarului de polite au contribuit si canalele de distributie ale companiei, respectiv Banca Transilvania, divizia Aegon Private Investments si reteaua de agentii proprii Aegon Office, cu sedii in Cluj-Napoca si Bucuresti.

Din totalul primelor subscrise, asigurarile traditionale au avut o pondere de aproape 75%, in timp ce asigurarile unit-linked au reprezentat un sfert din portofoliu. Grupul olandez Aegon a infiintat subsidiara din Romania la inceputul anului 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri