Carpatica Agis va avea un nou director general dupa ce conducerea administrativa si directorul general Ina Crudu au decis sa inceteze colaborarea incepand cu 15 septembrie, propunerea pentru preluarea conducerii executive a societatii fiind Valeriu Sergiu Loghin, fost director la BCR Asigurari.

"Ina Crudu s-a aflat la conducerea societatii de la sfarsitul lunii iunie 2013. In perioada mandatului sau, Carpatica Asig a inregistrat o crestere de 33%, la sfarsitul primului semestru din 2014 societatea ocupand locul 5 in piata asigurarilor dupa volumul de prime subscrise", se arata intr-un comunicat al societatii.

Valeriu Sergiu Loghin se va alatura echipei Carpatica Asig, fiind propus de catre Consiliul de Administratie al societatii pentru a prelua mandatul de director general. noteaza Mediafax. El este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Transporturi si are o experienta de 20 de ani in domeniul asigurarilor, din care mare parte in pozitii manageriale cheie. Pe parcursul carierei a activat in mai multe companii de asigurari, toate aflate in primele 10 locuri in piata.

Noua propunere va fi inaintata Autoritatii de Supraveghere Financiara in vederea parcurgerii procedurii legale de numire in functie.

"Noua propunere va fi inaintata Autoritatii de Supraveghere Financiara in vederea parcurgerii procedurii legale de numire in functie, Sergiu Loghin urmand sa preia mandatul dupa primirea avizului autoritatii", se mai spune in comunicat.

Carpatica Asig si-a inceput activitatea in 1996, sub denumirea ASA Asigurari Atlassib. Actiunile companiei sunt detinute de Atlassib Sibiu - 92,42%, Transcar Sibiu - 6,97%, Corneliu Tanase - 0,08% si Aurel Albu - 0,53%, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

In primele sase luni, primele subscrise de companie au crescut cu peste 30% fata de aceeasi perioada din 2013, la 305,22 milioane de lei. Compania are 70 de unitati la nivel national, colaborand cu peste 5.000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri