La numai doua luni de la lansarea primului sau card de credit, CEC raporteaza o cifra de 6.500 de astfel de carduri, dintr-un total de peste 65.000 aflate in prezent in portofoliul bancii.

Pana la sfarsitul lunii august, CEC estimeaza ca va avea in functiune 200 de ATM-uri care, impreuna cu cele aproximativ 1.200 de POS-uri existente, dau posibilitatea ca in orice unitate a bancii, din mediul urban sau rural, utilizatorul sa poata retrage numerar prin card. Astfel, in acest moment, banca are cea mai mare reşea electronica de eliberare de numerar prin card din Romania.

Toate cardurile CEC ofera utilizatorilor securitate maxima prin alinirea la sistemul 3D Secure, CEC fiind astfel una dintre cele cateva banci din Romania care s-au aliniat standardelor internationale de securitate a plaşilor cu carduri.

CEC este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 149,7 milioane lei noi, active totale de peste 6 miliarde lei noi si o retea de peste 1.400 unitati, in mediul urban si rural.

Banca are ca obiectiv principal in 2006 cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, concomitent cu menşinerea clientelei actuale, pregatind in permanenta noi produse si servicii in concordanta cu standardele practicate de celelalte banci din Romania.

C.E.C. se afla in continuare intr-un amplu proces de restructurare, urmand sa fie privatizata. A fost complet reorganizata activitatea bancii, atat la nivel central, cat si in teritoriu, a crescut numarul personalului care lucreaza direct cu clientii, concomitent cu reducerea numarului de salariati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Comertul online transfrontalier: 3 tari unde sa iti extinzi afacerea