Andrei Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank, a declarat, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360, ca nu toate inovatiile facute de banci au succes comercial, mentionand insa ca CEC Bank s-a schimbat mult pe partea de inovatie in ultimii trei ani, de cand a implementat cardurile contactless, un token care arata ca un card bancar si serviciul MoneySend.

Vezi un fragment VIDEO din emisiunea WALL-STREET 360 in care managerul discuta despre acest fenomen.

"Ultima noutate adusa de CEC Bank sunt cardurile contactless, urmand ca intreg portofoliul de carduri MasterCard sa fie convertite, adica peste 400.000 de carduri. Acest beneficiu va fi oferit clientilor fara niciun cost suplimentar", precizeaza Andrei Stamatian.

Alte inovatii acopera zona de internet banking, pentru care a fost introdus, in premiera europeana, un token care seamana cu un card bancar, dar si cea de transfer bancar, prin serviciul MoneySend, primul de acest fel din UE, prin care banii pot fi trimisi de la un bancomat la altul intr-o zi lucratoare.

Saptamana pietei cardurilor si a inovatiei in banking la WALL-STREET 360 este realizata in parteneriat cu procesatorul de carduri bancare Provus. Fiecare saptamana va fi alocata unei alte industrii, asa ca ramaneti alaturi de WALL-STREET 360 pentru a afla opinii, idei si dezbateri pe teme din domeniul domeniul tau de activitate.

Citeste si
Taxa pe POS, la client sau la comerciant?