BCR a anuntat ca a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa prin realocarea sumelor neutilizate destinate achizitiilor de locuinte construite de ANL. Banca va putea acorda credite noi in valoare de aproximativ 136 milioane lei.

BCR estimeaza ca va acorda circa 1.000 de noi credite Prima Casa, pana la mijlocul lunii octombrie. Banca a acordat pana acum in cadrul programului Prima Casa 6 aproximativ 3.700 de credite, iar de la inceputul programului si pana in prezent, circa 35.000 de credite, in valoare de aproximativ 1,9 miliarde euro.

"Evolutia vanzarilor de credite ipotecare a aratat o crestere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vanzarile prin programul Prima Casa, insa, ca de obicei la finalul plafonului alocat Progamului, evolutiile recente indica vanzari mai puternice pe Prima Casa"

Oferta BCR la creditul Prima Casa

  • Indicele Robor la 3 luni + 2% marja pentru clientii cu virare salariu;
  • DAE = 4,63% pentru un credit in valoare totala de 160.000 lei, pe 30 de ani;
  • dobanda variabila: 4,28% (ROBOR 3M + 2%); taxa de evaluare: 370 lei inclusiv TVA; rata lunara: 822 lei; valoare totala platibila: 291.853 lei;

Exemplul de calcul este orientativ, valabil la data de 08 Septembrie 2014 pentru clientii care isi primesc salariul in cont la BCR.

Vrei sa iti cumperi o casa? Iti raspundem la orice intrebare despre creditele pentru locuinte. Urmareste astazi LIVE-TEXT-ul wall-street.ro.

Citeste si:
"Prima Casa" devine "O casa, o familie". Ce se schimba la program
Senatul a adoptat proiectul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BCR lanseaza prima platforma digitala pentru credite ipotecare