9 Octombrie 2014

Cine este bancherul care finanteaza IMM-urile si companiile mari la Volksbank



Bogdan Neacsu (35 de ani), vicepresedinte Volksbank, a vorbit in cadrul WALL-STREET 360, despre experienta in banking si despre trecerea de la evaluarea riscurilor bancare la strategie de business.

Bogdan Neacsu, care lucreaza de 10 ani in banking, a capatat experienta in Banca Nationala a Romaniei si in banci "din top 5". Ulterior, si-a lasat amprenta asupra activitatii desfasurate la Volksbank, unde ocupa functia de vicepresedinte incepand din iulie 2014.

Bancherul a lucrat in ultimii cinci ani in managementul si guvernanta riscului. In calitate de vicepresedinte al Volksbank, Bogdan Neacsu coordoneaza operatiunile Resortului de Business Persoane Juridice, divizie care se adreseaza clientilor corporate si IMM. El a absolvit Academia de Studii Economice (ASE) si are o diploma de master cu specializare in riscul pietelor financiar-valutare. El a terminat si cursurile Institutului Bancar Roman, de management si marketing bancar.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, consta intr-o serie de analize de business. Saptamana 6-10 octombrie este dedicata IMM-urilor.



Citeste si