Lucian Marin a ocupat timp de un an pozitia de director general adjunct, responsabil de linia de afaceri corporate a Gothaer Asigurari Reasigurari. Pana la desemnarea unui succesor, responsabilitatile lui Lucian Marin vor fi preluate de catre Anca Babaneata, CEO Gothaer Asigurari Reasigurari.

"Regretam ca aceste diferente de opinie referitoare la pozitionarea strategica viitoare au condus la demisia dumnealui din conducerea executiva a companiei", a declarat Thomas Leicht, Presedintele Consiliului de Administratie al Gothaer Asigurari Reasigurari.

De-a lungul carierei sale, Lucian Marin a facut parte si din consiliul de administratie al PAID, a ocupat functia de presedinte al sectiunii agro din UNSAR, a fost Membru al Forumului pentru brokeri si linii comerciale din cadrul Groupama, anterior lucrand pentru pentru Asirom, Garanta si Ion Tiriac Insurance Company

Gothaer este un asigurator intrat recent pe piata din Romania, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66,72 milioane lei in 2013 si un jucator important pe piata de asigurari din Romania.