Lucian Marin, director general adjunct in cadrul Gothaer Asigurari Reasigurari, a luat decizia de a parasi societatea, incepand cu 1 octombrie 2014, "ca urmare a diferentelor de opinie aferente pozitionarii strategice viitoare a companiei".

Lucian Marin a ocupat timp de un an pozitia de director general adjunct, responsabil de linia de afaceri corporate a Gothaer Asigurari Reasigurari. Pana la desemnarea unui succesor, responsabilitatile lui Lucian Marin vor fi preluate de catre Anca Babaneata, CEO Gothaer Asigurari Reasigurari.

"Regretam ca aceste diferente de opinie referitoare la pozitionarea strategica viitoare au condus la demisia dumnealui din conducerea executiva a companiei", a declarat Thomas Leicht, Presedintele Consiliului de Administratie al Gothaer Asigurari Reasigurari.

De-a lungul carierei sale, Lucian Marin a facut parte si din consiliul de administratie al PAID, a ocupat functia de presedinte al sectiunii agro din UNSAR, a fost Membru al Forumului pentru brokeri si linii comerciale din cadrul Groupama, anterior lucrand pentru pentru Asirom, Garanta si Ion Tiriac Insurance Company

Gothaer este un asigurator intrat recent pe piata din Romania, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66,72 milioane lei in 2013 si un jucator important pe piata de asigurari din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri