Florin Pogonaru a demisionat din functia sa de membru al Consiliului de Supraveghere al BCR, incheindu-si astfel mandatul in data de 1 decembrie 2014, potrivit unui anunt al Central European Financial Services (CEFS).

Decizia lui Florin Pogonaru vine in contextul in care CEFS, companie pe care a fondat-o si in care este partener, urmeaza sa realizeze un joint venture cu un mare fond international. Acest joint venture va urmari cumpararea de credite neperformante de la toate bancile romanesti, inclusiv BCR. Astfel, pentru a evita conflictul de interse, Pogonaru a decis sa demisioneze din pozitia de membru in Consiliul de Supraveghere al BCR.

Florin Pogonaru este presedintele al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania si proprietarul Prodplast Imobiliare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri