Interamerican Romania a inregistrat cel mai ridicat randament, in primele sase luni ale anului 2006, atat in ceea ce priveste fondurile de investitii administrate in moneda nationala, cat si fondurile unit linked in Euro, surclasand performanta programelor similare ale celorlalte companii de asigurari.

Cele trei programe de investitii in RON - Ronsafe, Ronmedium, Ronplus, lansate in ianuarie 2006 - au avut evolutii pozitive, cea mai mare valoare a randamentului fiind inregistrata de fondul Ronplus, 10,23 la suta.

Programul de risc scazut Ronsafe a realizat un randament de 3,49 la suta, urmat fiind de Ronmedium, programul de risc mediu, a carui evolutie a fost de 1,55 la suta.

Produsul de asigurare de viata de tip unit-linked - Investitia Ta - pune la dispozitia clientilor, pe langa cele trei fonduri de investitii denominate in lei, inca patru fonduri de investitii in Euro - Intersafe, Intermedium, Interplus, Interextra, lansate in septembrie 2004. si pentru acestea, Interamerican a inregistrat, atat in anul 2005, cat si in primele sase luni ale anului 2006, cele mai ridicate randamente din piata.

Interamerican este membra a marelui concern European Eureko, inregistrat la Utrecht-Olanda si prezent in peste 10 tari Europene. Cu peste sase miliarde de euro cifra de afaceri in anul 2005, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor.