Elicopterul prabusit luni in lacul Siutghiol din judetul Constanta este asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group (VIG), fiind acoperit de o polita de aviatie pentru riscurile CASCO, raspundere civila fata de terti si accidente persoane, a anuntat asiguratorul citat de Mediafax.

"Elicopterul implicat in tragicul eveniment aviatic care a avut loc luni, 15 decembrie, in zona lacului Siutghiol din judetul Constanta, este asigurat de catre Omniasig Vienna Insurance Group. Elicopterul apartine Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne si este acoperit printr-o polita de asigurari de aviatie pentru riscurile CASCO, raspundere civila fata de terti si accidente persoane - pilot si pasageri", se arata intr-un comunicat al companiei.

Omnasig Vienna Insurance Group va face toate demersurile pentru solutionarea cu celeritate a dosarului de dauna, se mai spune in comunicat, care nu face referire la suma asigurata din polita de asigurare privind riscurile acoperite. Un elicopter SMURD s-a prabusit, luni, in lacul Siutghiol, in urma accidentului pierzandu-si viata toate cele patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un medic si o asistenta medicala.

Omniasig a asigurat si avionul implicat in evenimentul din ianuarie 2014 in zona Muntilor Apuseni, accident in urma carui si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion, studenta la Institutul Medico-Militar din Bucuresti.

Compania este parte a grupului Vienna Insurance Group (Austria), care detine peste 99% din actiunile asiguratorului roman. Societatea este al treilea jucator pe piata asigurarilor dupa nivelul subscrierilor din 2013, care au atins 881,1 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri