Actionarii companiei tremag din Tulcea vor decide in data de 5 septembrie propunerea conducerii companiei de a retrage actiunile de la tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat joi, un comunicat transmis de companie Bursei.

In cadrul adunarii generale a actionarilor din 5 septembrie, se vor prezenta si conditiile retragerii actiunilor companiei de la tranzactionare. Tot atunci se va decide si contravaloarea care va fi achitata actionarilor care doresc sa de retraga din companie in cazul aprobarii delistarii.

La adunarea generala a actionarilor pot participa toti cei inscrisi in registrul actionarilor pana la data de 28 august 2006, se mentioneaza in comunicat.

Actiunile companiei se tranzactioneaza la categoria titlurilor nelistate. Societatea are un capital social de 1,91 milioane lei si o capitalizare de 2.22 milioane lei.

Principalele produse realizate sunt caramizi magnezitice arse, caramizi magnezio-cromitice arse, caramizi cromo-magnezitice arse, caramizi magnezio-spinelice, mase si mortare si refractare. Societatea realizeaza 70% din productia interna de materiale refractare, asigurand acoperirea a 40% din necesarul intern.