OTP Bank Romania lanseaza, de la inceputul lunii august, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, prin care orice persoana poate sa trimita si sa primeasca bani in sau din strainatate in mod rapid, a anuntat banca intr-un comunicat remis NewsIn. In plus, oricine foloseste cel putin o data serviciile MoneyGram in sucursalele OTP Bank Romania beneficiaza gratuit de deschiderea unui cont curent, emiterea un card de debit si de un abonament gratuit la serviciul OTPdirekt timp de un an.

“Romania este o tara importanta pentru MoneyGram International, avand in vedere ca multi romani calatoresc si muncesc in strainatate, iar apoi trimit bani in tara pentru a-si sustine familiile. MoneyGram ofera un mod sigur si rapid de a trimite si primi bani in toata lumea si isi pune la dispozitie serviciile prin retelele bancare si casele de schimb valutar din Romania, plata fiind facuta in euro” a spus directorul pe regiunea Balcanilor a MoneyGram International, Tassos Grigoriadis.

Printre produsele si serviciile oferite de MoneyGram International se numara si transferul global de bani, ordine de plata si solutii de procesare a platii pentru institutiile financiare si populatie. MoneyGram are peste 92.000 de agenti in 170 de tari si teritorii.

Citeste si:

OTP Bank Romania pune la dispozitie serviciul MoneyGram prin intermediul retelei sale de 49 de sucursale. Pana la sfarsitul acestui an, banca vrea sa mai deschida inca 21 de unitati operationale, care vor oferi, de asemenea, acest serviciu de transfer rapid de bani.

Serviciile MoneyGram mai sunt oferite in Romania prin banci precum Banca Comerciala Romana, Banca Ion tiriac, HVB Bank, Libra Bank si ProCredit Bank. Principalii sai competitori pe segmentul de transfer de bani sunt Western Union si Transfer Rapid.