Omniasig asigura bunurile aeroporturilor Henri Coanda si Aurel Vlaicu pentru 2,3 mil. lei

Omniasig VIG va asigura bunurile si raspunderea civila ale aeroporturilor Henri Coanda Bucuresti si Baneasa Aurel Vlaicu pentru 2,3 milioane de lei, cele doua contracte fiind atribuite in urma unor licitatii organizate de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti in 2014, scrie Mediafax.

Pentru asigurarea bunurilor de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu, valoarea primei se ridica la 1,278 milioane lei pentru 12 luni, conform datelor pe e-licitatie.ro.

De asemenea, Omniasig a castigat si licitatia prin care va furniza polite de asigurare de raspundere civila aeroportuara a celor doua aeroporturi. Valoarea totala a contractului este de 230.500 de euro (1,03 milioane de lei) pe o perioada de 12 luni.

Omniasig este parte a grupului Vienna Insurance Group (Austria), care detine peste 99% din actiunile asiguratorului roman. In 2013, societatea a ocupat locul al treilea pe piata asigurarilor dupa nivelul subscrierilor, care au atins 881,1 milioane de lei. Omniasig a asigurat avionul implicat in evenimentul din ianuarie 2014 in zona Muntilor Apuseni, accident in urma carui si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion, studenta la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. De asemenea, societatea a asigurat si elicopterul prabusit la finele anului trecut in lacul Siutghiol din judetul Constanta, accident care a provocat decesul celor patru persoane aflate la bord.

Citeste si:
OMNIASIG a lansat serviciul Asistență COVID-19
OMNIASIG a lansat serviciul...
Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri