Pentru asigurarea bunurilor de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu, valoarea primei se ridica la 1,278 milioane lei pentru 12 luni, conform datelor pe e-licitatie.ro.

De asemenea, Omniasig a castigat si licitatia prin care va furniza polite de asigurare de raspundere civila aeroportuara a celor doua aeroporturi. Valoarea totala a contractului este de 230.500 de euro (1,03 milioane de lei) pe o perioada de 12 luni.

Omniasig este parte a grupului Vienna Insurance Group (Austria), care detine peste 99% din actiunile asiguratorului roman. In 2013, societatea a ocupat locul al treilea pe piata asigurarilor dupa nivelul subscrierilor, care au atins 881,1 milioane de lei. Omniasig a asigurat avionul implicat in evenimentul din ianuarie 2014 in zona Muntilor Apuseni, accident in urma carui si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion, studenta la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. De asemenea, societatea a asigurat si elicopterul prabusit la finele anului trecut in lacul Siutghiol din judetul Constanta, accident care a provocat decesul celor patru persoane aflate la bord.

Sursa foto: MediafaxFoto