Gothaer Asigurari Romania a subscris anul trecut prime de 84,3 milioane de lei, in crestere cu peste 25% fata de 2013, in timp ce despagubirile platite clientilor au cumulat 62,5 milioane de lei, de la 18,03 milioane de lei in urma cu un an, a anuntat compania.

Asiguratorul nu a comunicat si rezultatul financiar al anului 2014. In 2013, pierderile compaiei au insumat 33,9 milioane de lei, de la 8,3 milioane de lei in urma cu an, relateaza Mediafax.

Grupul german Gothaer a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2012, prin preluarea a 67% din capitalul social al Platinum Asigurari. Ulterior, prin mai multe achizitii, grupul german a ajuns la o cota de 100% din capitalul subsidiarei din Romania, care se ridica la 54,4 milioane de lei.

Infiintat in 1820, grupul Gothaer a raportat prime de 4,3 miliarde de euro la nivelul anului 2014, in urcare cu 3,4% fata de 2013. In 2014, potrivit datelor ASF la capitalul Gothaer s-a realizat un aport de capital de peste 18 mil. lei, pana la 54,9 mil. lei).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri