"Va informam ca in data de 04.02.2015 Postolache Iulius-Grigore si-a inaintat demisia din functie de administrator al SIF Oltenia incepand cu aceeasi data. Aceasta demisie este urmare a decisiei lui Postolache Iuliu-Grigore de a elimia orice potential conflict de interese in urma nominalizarii pentru pozitia de director general al Allianz-Tiriac Pensii Private si calitatea de administrator al SIF Oltenia", se arata intr-o informare a SIF Oltenia, citata de Mediafax.

La finele lunii noiembrie 2014, Crinu Andanut a anuntat ca se va retrage de la conducerea Allianz-Tiriac Pensii Private in luna ianuarie, in urma incheierii mandatului, dar va ramane consilier al Consiliului de Administratie al societatii pentru o perioada. Allianz-Tiriac Pensii Private este al doilea jucator ca marime in piata locala de pensii private, cu o cota de piata de peste 22%.

Compania administreaza trei fonduri de pensii: unul obligatoriu (Pilonul II) si doua facultative (Pilonul III). La finele lunii ianuarie, fondul AZT Viitorul Tau administrat de Allianz-Tiriac Pensii Privat avea plasamente in actiuni in valoare de 677,76 milioane de lei.