Bursa Romana de Marfuri (BRM) a organizat saptamana trecuta 19 licitatii, a caror valoare a depasit 20,5 milioane dolari, iar licitatiile organizate in teritoriu s-au cifrat la 500.000 de dolari, potrivit datelor transmise, marti de BRM.

In capitala au avut loc 19 licitatii in valoare de 20,5 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la 11 milioane dolari, a fost inregistrata in cadrul celor patru licitatii ordonate de CFR Marfa, pentru achizitionarea de servicii de evaluare terenuri si modernizare servicii auxiliare, conform NewsIn.

La licitatia pentru evaluare terenuri, s-a obtinut o imbunatatire a pretului de pornire cu 65%, ceea ce s-a materializat intr-o economie de peste 20.000 dolari, iar la licitatia pentru modernizare servicii auxiliare si circuite de forta, s-a obtinut o economie de aproape 1,5 milioane dolari.

O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de CNCF CFR, care a achizitionat traverse din beton si servicii de recrutare forta de munca, in valoare de peste 1,8 milioane dolari.

Compania Nuclearelectrica a achizitionat, saptamana trecuta, servicii de intretinere si reparatii instalatii electrice in valoare de 1,7 milioane dolari, iar CFR Irlu a cumparat cabluri de comanda si forta, in valoare totala de 540.000 dolari.

Valoarea de tranzactionare a procedurilor de achizitii organizate de Terminalele Bursei Romane de Marfuri s-a cifrat la 500.000 dolari. Pe primul loc in teritoriu se afla filiala din Iasi, care a organizat licitatii in valoare de 280.000 dolari.

In prezent, BRM dispune de o retea teritoriala care cuprinde 26 terminale amplasate in zone cu potential economic ridicat: Galati, Constanta, Iasi, Cluj, Piatra-Neamt, Craiova, Ploiesti, Brasov, Oradea, Timisoara, Alexandria, Targu-Mures, Giurgiu, Bacau, Focsani, Bistrita, Vaslui, Ilfov, Pitesti, Targoviste, Suceava, Arad, Slobozia, Buzau, Resita, Baia-Mare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri