Alpha Bank anunta acordarea primului credit in programul Prima Masina catre un client al sucursalei din Pitesti. Care sunt conditiile si dobanzile practicate de Alpha Bank pentru acest tip de credit?

Programul Prima Masina ofera clientilor posibilitatea sa cumpere pe credit un automobil nou, cu o valoare maxima de 62.000 lei (circa 14.000 euro), cu TVA inclusa. Creditul se acorda in lei pe o perioada de maxim 5 ani, iar avansul minim este de 5% din valoarea autovehiculului.

Banca precizeaza ca ofera un raspuns clientilor la solicitarea de credit in 24 de ore de la depunerea completa a documentatiei. Ulterior, dosarul de credit merge spre aprobare la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. Tineti cont ca, pe langa rata creditului Prima Masina, sunteti obligati sa incheiati si o asigurare CASCO pe toata perioada de credit.

Cat costa creditul Prima Masina de la Alpha Bank?

Alpha Bank anunta o DAE (dobanda anuala efectiva) de 5,43% pe an in cazul creditului Prima Masina, pentru un imprumut de circa 10.500 euro pe 5 ani. DAE include comisionul de risc de 1% din valoarea garantata, platit catre Ministerul Finantelor Publice, si comisionul anual de administrare, de 0,49% din valoarea garantata, virat catre FNGCIMM.

De asemenea, mai exista o taxa de 65 de lei pentru inregistrarea la Arhiva Electronica. Comisionul de rambursare anticipata este zero. Mai jos gasiti costurile si garantiile pe car le implica un credit Prima Masina la Alpha Bank.

credit Prima Masina de la Alpha Bank

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri