Reteaua teritoriala a Bancii Transilvania a ajuns la 300 de unitati, prin deschiderea Agentiei Calea Motilor, din Cluj-Napoca, informeaza un comunicar emis miercuri de banca.

Banca Transilvania se afla pe locul 4 in topul bancar romanesc, ca numar de sucursale si agentii, iar dezvoltarea sa va continua, in acelasi ritm, si in perioada urmatoare.

Prima parte a acestui an a insemnat pentru banca o crestere importanta a activitatii pe toate planurile: numarul de clienti activi a ajuns la peste 750.000, au fost deschise nu mai putin de 80 de unitati, iar oferta de produse si servicii dedicate atat persoanelor fizice, cat si juridice, s-a imbogatit.

Banca Transilvania, in cei 12 ani de activitate, a devenit o institutie financiara cu reprezentare nationala, avand 300 de unitati si peste 4.200 de angajati. Cu o cota de piata de peste 4,3%, Banca Transilvania se afla in topul primelor 10 banci din Romania, in functie de active. Este prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1997. Datorita rezultatelor obtinute anul trecut, Banca Transilvania a primit mai multe premii din partea unor publicatii financiare, printre care si premiul "Banca Anului 2005".


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Capitala a depasit Clujul la cresteri si la ieftiniri de apartamente